Om oss

Erfaring

Med over 50 års erfaring kan du stole på at jobben blir utført i høy standard av fagfolk.

Pålitelig

Vi stiller høye krav til sikkerhet og arbeider alltid i henhold til sikkerhetsrutiner.

Nøyaktig

Vi er opptatt av godt arbeid og fokuserer på trygt og effektivt kvalitetsarbeid.

Om oss

Maskinentreprenør Karsten Mikalsen AS har lang og tro erfaring innen bygg og anleggsbransjen med levering av alt innenfor grunn-, utomhus og betongarbeid og fjellsprengning. Vi jobber mot bedrifter, kommuner og private.

Virksomheten har over 50 års erfaring innen bygg- og anleggsbransjen, og kan tilby kunder over hele Østlandsområdet tjenester innen graving, mur- og betongarbeid, sprengning, drenering, planering, utgraving, vannforsyning, avløp og renseanlegg, installasjoner, transport, massetransport og diverse landskapsarbeid.

Har du behov for en kranbil? Vi tilbyr kranbil med sertifisert personell til ulike bruksområder. Vår kranbilsjåfør utfører ofte oppdrag på bygg- og anleggsplasser, men vi kan også utføre oppdrag for privatpersoner, som for eksempel sjøsetting og opptak av båt.

Karsten Mikalsen As

Møt vårt team

Godkjent lærlingbedrift

Vi er godkjent lærlingbedrift og ønsker å bidra med å forme fremtidens anleggsarbeidere. Med godt arbeidsmiljø og fagfolk er vi et godt valg for lærlinger.

Karsten Mikalsen As

Kontakt oss

Har du et prosjekt på gang? Send oss gjerne en henvendelse og involver oss tidlig i prosessen for en gjennomgang.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle